Kata Kata Bijak Lucu Bahasa Jawa Cocok Untuk Status FB

Kata Kata Bijak Lucu Bahasa Jawa Cocok Untuk Status FB

Bingung nyari kata kata atau caption untuk status fb kamu? Pas banget kamu mampir di sini, disini kamu bisa menemukan kumpulan kata kata bijak, kata kata mutiara, kata kata lucu dan untuk kali ini saya akan membagikan kumpulan kata kata bijak lucu bahasa jawa cocok untuk status fb kamu, whatsapp, ataupun media sosial lain.

"<yoastmark

Kata Bijak Lucu Bahasa Jawa

“Iku kerudung opo jalur puncak, kok dibuka tutup”

“Cintaku terhalang brengose bapakmu”“Bingung karo kopi susu, sing kopi ngajak melek sing susu ngajak turu”“Pantesan gak lemu-lemu, wong sing tak pangan harapan palsu”

“Kon apik, kon perhatian kon romantis, tapi sayang kon ngono nang kabeh arek wedok”

“Nandur pari jebule suket teki, kadung tak cedeki malah konco seng macari”

“Lepet bungkus e gosong, lek gak cepet selak dipek uwong blok”

“”Gambang suling iku lagu jowo, lek awakmu onok seng nyanding aku iso opo”

“Biyen jamane ngenteni layangan pedot, saiki jamane ngenteni bojone wong pedot”

“Mosok starla tok sing di kei surat cinta, lah aku iki kapan?”

"<yoastmark

Kata Kata Bijak Bahasa Jawa Lucu

“Bojo ki asline awet sing elek, mergo ayu ki paling banter 20 wes ilang ayune. Lha bojo elek, sampek tuek yo tetep elek”

“Percoyo’o nek pacarmu ora gelem masang fotomu, mungkin cae isin karo raimu”

“Malem minggu neng kamar dewean, koyo semongko glundang-glundung dewe”

“Balikan karo mantai iku podo karo mangan jangan terong nget-ngetan ora ono sedepe blas”

“Seng perlu diingat, wong lanang sing bener-bener setia iku mung nyimpen siji jeneng wong wedok ng njero atine. Mergo jeneng wong wedok liyane bakal disimpen neng njero hapene”

“Panen brambang wadae dobong, kadong sayang digondol uwong”

“Dioyak o koyo ngopo nek pancen bocahe ora seneng ojo dipekso ndes, ngono kok nyalahke bocahe, kudune koe ki nyalahke awakmu dewe! Salahe nekat”

“Sakjane aku yo iso dolang neng mall macak mbois nongkrong neng kafe, tapi aku emoh, mengko ndak diarani akeh duite”

“Iso dititeni bocah pekok mesti akeh kancane”

“Witing tresno jalaran seko sering dijak dolan rono-rono”

"<yoastmark

“Nompo aku opo onone, tak sayang selawase”

“Soyo duwur derajatmu soyo loro nek kowe tibo”

“Bola-bali aku kalah nanging aku durung nyerah”

“Kuto semarang kuto temanggung, wis siap nyawang malah ora ditampung”

“Aku mek iso moco buku, durung iso moco atimu”

“Elingo, kiamat ora ngenteni kowe tobat”

“Ojo ninggalke seng tulus kanggo seng luweh mulus”

“Mbiyen loro mergo tibo saiki loro mergo tresno”

“Aku wedi nek katresnanmu medotake kekancan”

“Uripmu koyo wit gedhang duwe jantung tapi ora duwe ati”

Demikian kumpulan kata kata bijak lucu bahasa jawa, yang saya harap bisa mengisnpirasi kalian yang sedang mencari bahan untuk status fb dan whatsapp atau sekedar bahan guyonan bareng temen. Kalau temen temen ada kata kata lain yang lebih lucu, komen di bawah ya.

Kata Kata Bijak Lucu Bahasa Jawa Cocok Untuk Status FB | YTP | 4.5